The Clouds, locul de joacă în care distracția nu ține cont de vreme

Iarna nu lasă multe posibilități de distracție pentru copii. S-au dus vremurile în care bucuriile zăpezii îi țineau pe cei mici printre bulgări de nea sau pe pârtii improvizate pentru săniuș. Mai ales în anotimpul rece, tentația gadgeturilor și a ecranelor este la cote înalte, iar tu, ca părinte responsabil și preocupat de viitorul celui mic, vrei să te asiguri că primește cele mai bune condiții în ceea ce privește dezvoltarea lui psiho-motorie și capacitatea de a interacționa corect cu alți copii de vârsta lui. Un loc de joacă în interior pare să fie soluția la îndemână, atunci când vremea nu permite petrecerea timpului în aer liber. Lumea norilor de la The Clouds, locul de joacă exclusivist din sectorul 1 al Bucureștiului, este întotdeauna prietenoasă și îi invită pe cei mici într-o atmosferă de poveste, în care ei înșiși pot deveni eroi.

Ce poți face într-un loc de joacă în interior, preferat și de vedete?

De cele mai multe ori, îți este greu să găsești un loc în care atât părinții, cât și copiii să se simtă bine. De obicei, acolo unde primează copilul, adultul așteaptă să treacă timpul și îl supraveghează pe cel mic până ce acesta obosește. Dacă mergi la o terasă sau la un restaurant însoțit de copii, după epuizarea primelor momente de curiozitate, cei mici se plictisesc sau încep să devină gălăgioși și supărători pentru ceilalți clienți, făcându-te să te simți stânjenit și atrăgându-ți priviri nemulțumite. La The Clouds, personalul este conștient de toate aceste neajunsuri, iar structura locului de joacă în interior face ca atât copiii, cât și adulții care îi însoțesc să se simtă bine. Cei mici explorează atracțiile locului de joacă în interior, iar părinții își găsesc o oază de relaxare, savurând o cafea sau o băutură răcoritoare. Copiii sunt supravegheați de personal instruit, astfel încât să fie în siguranță în timp ce se joacă, ceea ce îți oferă un moment de răgaz de la starea permanentă de alertă specifică unui părinte.

În funcție de vârstă, copilul poate găsi mai multe puncte de atracție în care se poate distra. Atât fetițele, cât și băiețeii pot intra în cabana magică, în care vor găsi mulți prieteni pufoși, dornici să fie îmbrățișați. Tuburile gonflabile și toboganul le așteaptă aventurile pline de haz. Cei mai mici se pot scufunda în piscina cu bile colorate, exersându-și abilitățile de a arunca de la unul la celălalt sutele de mingiuțe care îi înconjoară. Panouri senzoriale inteligent construite le vor pune la încercare atenția și concentrarea, ajutându-i să își dezvolte gândirea.

Băieții pot deveni fotbaliști încercând să execute lovituri de la 11 metri la o poartă virtuală. Un perete pentru cățărare le va exersa mușchii și abilitățile motorii. Cei mai mari vor găsi un punct de interes în aplicațiile care îmbină lumea virtuală cu mișcarea fizică.

Un punct de atracție al locului de joacă în interior The Clouds este prezența vedetelor. Nu știi niciodată când te poți întâlni cu una dintre celebritățile pe care le vezi la televizor sau în social media, iar cel mic va fi încântat să se joace cu copiii acestora și să le spună prietenilor și colegilor cum a fost experiența întâlnirii cu ei.

Petreceri fabuloase pentru zilele aniversare

Un astfel de loc de joacă exclusivist, cu toate elementele sale care încurajează jocul și socializarea într-un cadru select, este spațiul ideal pentru organizarea unor petreceri deosebite pentru zilele aniversare. The Clouds are capacitatea de a primi până la 20 de copii și 20 de adulți. Spațiul se închiriază în exlusivitate, pe durata a 3 ore, cu posibilitate de prelungire, timp în care invitații vor avea parte de momente speciale de joc și distracție, cu animator costumat în personajul preferat al sărbătoritului, spectacol de magie, accesorii de petrecere, șampanie pentru copii și adulți și numeroase activități antrenante și aducătoare de bună dispoziție, pentru o petrecere memorabilă.

Pentru că, după atâta joacă, probabil li se va face foame, chef Ovidiu M își pune în aplicare toată iscusința și pasiunea gătind pentru copii miniaperitive, un fel principal delicios și atrăgător, garnituri și gustări sănătoase aranjate cu stil pe farfurie. Adulții vor fi răsfățați cu preparate inedite, în combinații creative, pregătite de apreciatul bucătar.

Indiferent de anotimp, The Clouds este locul ideal pentru joacă și organizarea unei petreceri pentru copilul tău, atunci când nu vrei să ai grija intemperiilor care pot perturba o petrecere care tocmai se incinsese sau un eveniment așteptat cu nerăbdare atât de către sărbătorit, cât și de către invitați. Varietatea activităților, distracția la cote maxime, confortul sporit și siguranța celor mici, la care se adaugă posibilitatea relaxării pentru cei mari fac din The Clouds locul de joacă preferat pentru petrecerile aniversare ale copiilor, atât de vedete, cât și de părinții care vor să le ofere celor mici un eveniment memorabil de ziua lor.

Distribuie!