De ce este un spațiu de joacă indoor locul perfect pentru aniversarea unui copil

Locurile de joacă indoor sau de interior sunt o alegere foarte populară în România pentru petrecerile aniversare ale copiilor, indiferent de vârstă.

Sunt mai multe motive pentru care părinții și copiii adoră să organizeze o superpetrecere într-o astfel de incintă, cum este și The Clouds. Te invităm să le descoperi în continuare, iar la final cu siguranță ne vei da dreptate că un astfel de eveniment are o strălucire aparte, rămânând în fotografii și în amintiri drept un moment magic, plin de culoare și de voie bună.

Un mediu sigur și controlat

Unul dintre principalele motive pentru care un loc de joacă interior este preferat pentru petrecerile copiilor este acela că oferă un mediu sigur și controlat, în comparație cu spațiile de joacă în aer liber, unde riscul de accidentări și de evenimente neplăcute este mai crescut.

 

La The Clouds, dispunem de un supraveghetor calificat, a cărui vigilență și pricepere le asigură celor mici și celor mari siguranță și încredere pentru o joacă fără neplăceri. În plus, din zona de bistro, părinții pot să-și urmărească mereu cu privirea copilașii care se joacă sau interacționează cu ceilalți invitați.

Joacă ferită de intemperii

Da, joaca în aer liber poate fi deosebit de distractivă, dar ce te faci când ploaia, vântul, ninsoarea, temperaturile foarte scăzute sau foarte ridicate își fac apariția și pot ruina distracția?

Pentru o petrecere aniversară, este nevoie de un spațiu în care toate aceste neplăceri care țin de vreme să poată fi ținute sub control, astfel încât să nu afecteze buna desfășurare a evenimentului. De aceea, un loc de joacă indoor este cea mai bună decizie. Aici, nu vei avea grija vremii, ci doar pe cea a distracției.

Gamă vastă de activități

Piscină cu bile, căsuțe de poveste, panouri interactive, complex de cățărare și câte și mai câte activități și jocuri interactive te așteaptă la The Clouds! Te asigurăm că la noi niciun copil nu se plictisește, pentru că un animator întreține atmosfera și îi face pe toți participanții să se simtă în largul lor și să interacționeze, indiferent de vârstă.

Diversitatea activităților îi face pe copii să nici nu simtă când trece timpul, fiind antrenați în jocuri care le exersează abilitățile, le testează îndemânarea și le consolidează spiritul competitiv sau pe cel de echipă.

Și burtica e fericită!

Într-un loc de joaca indoor exclusivist cum este The Clouds, avem grijă ca distracția să fie la cote maxime, dar și mâncarea să fie la înălțime.

Chef Ovidiu M. se preocupă ca preparatele din meniurile pentru copii și adulți să fie deopotrivă atractive, sănătoase și gustoase. În plus, poți opta și pentru un candy bar care încă de la prima vedere te va cuceri cu delicatesele dulci și colorate.

Tot ce ai nevoie pentru o petrecere

Închiriind un loc de joacă acoperit mai beneficiezi de un avantaj major: scutești timp și efort, pentru că dispui de pachete de oferte care includ tot ce ai nevoie pentru un eveniment reușit, de la decorațiuni și personalizarea spațiului după bunul plac, până la băuturi, spectacole de magie și multe altele. Din acest motiv, părinții sunt mai relaxați atunci când organizează o petrecere într-o astfel de locație, pentru că au la îndemână tot ce le trebuie și tot ce le place copilului lor, astfel încât totul să iasă perfect. Bonus, le rămâne timp să se distreze alături de copil și de invitații săi!

Locul perfect pentru petreceri tematice

Un alt motiv să programezi o petrecere într-o astfel de locație este și că aici poți organiza cu ușurință un eveniment tematic la care visează copilul tău.  Indiferent că este vorba de un erou din desene animate, de o prințesă din povești sau de orice alt subiect de care copilul este pasionat, ai ajutorul specialiștilor pentru a pune în aplicare un decor potrivit și o atmosferă desprinsă din basme, astfel încât sărbătoritul sau sărbătorita să fie în culmea fericirii.

În concluzie, un loc de joacă interior și exclusivist este locația ideală de organizare a unei petreceri pentru copii. Cei mici se distrează și se bucură de jocuri, activități și de prezența prietenilor, iar cei mari au ocazia să se relaxeze și să socializeze într-un cadru elegant.

 

Distribuie!